Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ BLUE BEAM !!! (βίντεο)

Πως ο αντίχριστος θα εκμεταλεύεται την τεχνολογία BLUE BEAM ;;;;

 

Άρθρο - Σχόλιο του φίλου HardRockas

 

Οι τελικες δοκιμες του προγραμματος blue beam project ελαβαν χωρα προ 3 ετη στην ερημο Σαχαρα , και εγιναν ορατες απο ομαδες περαστικων βεδουινων οι οποιοι ως γνωστον ειναι οι μονοι που διασχιζουν ακομη την ερημο με τις καμηλες τους στις μερες μας....



Οταν οι βεδουινοι λοιπον αντικρυσαν στο ουρανιο στερεωμα ιπταμενα ζωα , μορφες θεοτητων και διαφορα Α.Τ.Ι.Α. εσπευσαν να ενημερωσουν τους θρησκευτικους τους ιεραρχες [ισλαμ] .

  Εκεινοι με τη σειρα τους προεβησαν σε μαζικες συγκεντρωσεις πιστων σε καθε ισλαμικο θρησκευτικο κεντρο, προκειμενου να προσευχηθουν και ενημερωσουν το πληθος για την εμφανιση αυτη των υπερβατικων μεταφυσικων θαυματων.


Λιγες ημερες αργοτερα , η κυβερνηση των ΗΠΑ εξεδωσε ανακοινωση εξηγωντας οτι δεν επροκειτο για κατι το υπερφυσικο, αλλα για τις τελικες δοκιμες ολογραμματικων εκπομπων σε συνδεση με δορυφορους και το echelon.


Οταν θα εκτελεστει η πραγματικη εμφανιση σημειων και τερατων στο ουρανιο στερεωμα [εισοδος αντιχριστου μεσω νεφων και αγγελων] σε συνδυασμο με τις τηλεπαθητικες εκπομπες προσευχων και εντολων σε ολες τις γλωσσες του κοσμου , [σε πιο εξελιγμενες μορφες οσο περναει ο καιρος] τοτε θα πλανηθουν ακομη και οι εκλεκτοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ