Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΕΟ !

ΣΧΟΛΙΟ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ YOUTOUBE HardRockas





"ΠΡΟΣ Kerry King (σου απαντω εδω , διοτι reply δεν με αφηνει να κανω σε οσα μου εγραψες)

Ανθρωποι ειμαστε ολοι με αδυναμιες και παθη , και δεν υπαρχει ασυγχωρητο τοσο για τους πιστους καθε δογματος η θρησκειας, οσο και για τους αθρησκους αθεους κλπ.

Αυτο αφορουσε οσα λες για τον χαρακτηρα πιστων η αθεων .
Απο εκει και μετα κριτικη μπορει να κανει ο καθενας, μιας και ολοι κρινομαστε καθημερινα.Το ζητουμενο ομως ειναι το τι επιχειρηματα και αποδειξεις υπαρχουν για καθετι.

Βιαστηκες να κρινεις , και επεσες εξω για εμενα.
Ποιος σου ειπε κατ`αρχας οτι υπερασπιζω τους σαπιοκοιλιες νεο`εποχιτες παπαδες σε οποιο δογμα κι αν ανηκουν ;
Απο που συμπερανες οτι ειμαι προβατο και φιλαω τα χερια του καθε ρασοφορου ;

Και παμε παρακατω , επειδη και εσυ ως πολιτισμενος συγχρονος καφρος βριζεις .

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ , - ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ !

Μια καλη λυση ειναι μπεις με τα φιλαρακια σου σε καμια σελιδα πορνο να ξεμπουκωσετε λιγακι.

Βλεπεις εμεις οι «χριστιανοταλιμπαν» οπως μας αποκαλειτε - εσεις που αποτελειτε την αιτια αποτυχιας στον πνευματικο τομεα του ανθρωπινου ειδους - τυγχανει να χαιρουμε εκτιμησης εκ μερους των πραγματικα ομορφων και στην ψυχη γυναικων , οι οποιες μας θελουν οχι απλα για να γεμιζουν τα...κενα τους ,αλλα και για να νιωθουν αγαπη , ασφαλεια , και να τεκνοποιουν μεγαλωνοντας αυριανους εντιμους πολεμιστες

Αυτες οι γυναικες βλεπεις δεν ειναι σαν τις δικες σας «ελευθερων ηθων και αντιληψεων» πορνες που συνηθως μοιραζεται το παρεακι σας μονο για σαρκικη απολαυση.

Για να συνεχισουμε λοιπον ,η συγκεκριμενη σελιδα εδω ασχολειται με θεολογικα και αμυντικα εναντι των οικουμενιστων θεματα.

Εφ`οσον δεν πιστευετε σε θεο τι σας ενδιαφερει τι λεει το καθε θρησκευτικου περιεχομενου βιντεο, βιβλιο, εκπομπη κλπ.
Την εχετε δει διαφωτιστες και σωτηρες των λαων ; Ποιοι εσεις ; Οι οπαδοι θεωριων περι εξελιξης , χαους  και , big bang ; Ρε ληγμενα ναρκωτικα παιρνετε ;

Αρα, για να δηλωνετε μισος εναντια σε εναν θεο που λετε πως δεν πιστευετε στην υπαρξη του , απο καπου μπαζει το μυαλο σας και καλο θα ειναι να το δειτε ιατρικως το θεμα.

Για τις αδερφαρες των προτεσταντων ,για τους μασωνους στον κληρο και αλλα ευαισθητα σχετικα θεματα δε βλεπω να γραφει κανεις στα σχολια.
Και θα μιλησετε και για ιστορια εχοντας μελετησει ποια ακριβως ιστορικα βιβλια ;

Εσεις που διδασκεστε και αποδεχεστε προκατασκευασμενες «επιστημονικες» αναποδεικτες θεωριες μεσω βιβλιων μαγειρεμενης «εκπαιδευσης σκλαβων» αλλα και μεσω των παγκοσμιοποιημενων εκδοτικων οικων της πλανης και του ψευδους ;

Υπαλληλακια και παπαγαλακια της «νεας ταξης πραγματων» τους σας εχουν καταντησει πειθοντας σας οτι μεσω – και καλα – της αρνησης των πατροπαραδοτων ηθων και εθιμων και ιδιως του θεου  , γινεστε απελευθερωμενοι ανοικτομυαλοι και αλλες τετοιες κοτσανες.

Αντε τωρα να ενημερωθειτε «εγκυρα» απο το ταμπλετ σας, και να πιειτε καμια χημικη αηδια στα αλβανο-ρουμανικης μαφιας καφε Μικελε φορωντας τα τρεντυ ρουχαλακια και γυαλακια σας ,και αφηστε εμας τους "οπισθοδρομικους" που αγαπαμε πατριδα ορθοδοξια και οικογενεια να πιστευουμε οτι υπαρχει Θεος και να προσευχομαστε.(οχι , δεν ειμαστε ακροδεξιοι , απλα συνεχιζουμε σε πεισμα καποιων να διατηρουμε ταξη και καθαριοτητα μεσα στη βρωμα που αρεσκεστε να υπαρχετε εσεις)

Μιας που ειπα καθαριοτητα φρονιμο θα ειναι να ξυρισετε επιτελους αυτα τα αισχιστα τραγο-μουσια που μονο ζευγαρωμα με γιδες σας προσφερουν, και τα οποια δεν μετετρεψαν κανεναν οπισθογεμη σε ανδρα.

Οι φιλοι σας οι αθεοι «θετικοι» επιστημονες απεφανθησαν πως οι γενειαδες ειναι πηγη βακτηριδιων , κολλητικων δερματικων νοσηματων,και χρειαζονται μαλακτικο , τακτικο ψαλιδισμα και αρωματικα σπρευ για να μη βρωμανε απο τους μπαφους και οτι αηδια καταναλωνετε.

Πολυ ευγενικος ημουν τελιοκα σε αυτο το απαντητικο προς ολους τους πολεμιους μας κειμενο , και πολυ υπομονη καναμε ολοι οι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες τα τελευταια χρονια με ανανδρους αντιρρησιες , υποστηρικτες των καθε λογης λαθρο-εγκληματιων και αναρχο-γιωταδων ,τυπους «εισαγωγης» σαν εσας δηλαδη .

Αν δε σας αρεσει η Ελλας με την Ορθοδοξια επιστρεψτε μονιμως στην Ολλανδια οσοι σκυλολατρες , κτηνοβατες , κιναιδοι και λοιποι ανωμαλοι .

Αυτο ηταν το αγενες χριστιανικο μου προσωπο ζωα !

Και προκαλω οποιον θελει να αναλυσουμε εαν ισχυουν η οχι οσα περιεγραψα περι κοινωνιας σημερα, η ακομη και για την υπαρξη η μη του Ιησου Χριστου και σαν ιστορικο προσωπο αλλα και σαν Θεου , οπως και τη σχεση του με την Ελλαδα βασει αρχαιων συγγραματων !

Να δουμε τοτε ποιοι απο εσας τους θιγμενους εισαστε πραγματικα χαζοι, και ποσοι βαλτοι μπαχαλακηδες..

Εαν εισαστε ευγενεις θα ειμαι κι εγω , εαν οχι θα ομιλω τη διαλεκτο του επιπεδου που βρισκεστε"


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ


 


.........
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ