Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΜΟΙΧΕΙΑ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ κλπ

Ένας μοναχός στη Σκωτία έχει συλληφθεί για τη διανομή μιας σειράς ενημερωτικών φυλλαδίων στην περιοχή Cambridgeshire και μιλούσε για την ομοφυλοφιλία, την πορνεία, την αντισύλληψη, την ευθανασία, την άμβλωση και το διαζύγιο κλπ

 

  

 

Ο μοναχός  Damon Ιωνάς Kelly,  συνελήφθη από την Αστυνομία στις 8 Δεκεμβρίου με την υποψία ενός τμήματος  (θρησκευτικές / φυλετικές) για δημόσια αδίκηματα!
Αρχικά η αστυνομία αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια μετά από μια σειρά καταγγελιών σχετικά με τα φυλλάδια, λέγοντας ότι ούτε η διανομή των φυλλαδίων, ούτε τα μηνύματα  περιέχουν κάποιο έγκλημα, και προστατεύονται από τους νόμους της ελεύθερης ομιλίας....


Μια εκπρόσωπος όμως της Αστυνομίας είπε σε μια δήλωση πως τα "Φυλλάδια του ομοφοβικού χαρακτήρα, διανεμήθηκαν στο Cambridge νωρίτερα αυτό το χρόνο. Επιπλέον, παρόμοιο υλικό έχει διανεμηθεί και σε άλλες περιοχές του νομού και μάλιστα, στη χώρα".
και σε πολλές περιπτώσεις, προσβάλλουν, ερεθίζουν, σοκάρουν ή ενοχλούν,
Με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει!
Στη συνέχεια, τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση  μια υπόσχεση να εμφανιστεί στις 20 Ιανουαρίου.

Τα εν λόγω φυλλάδια έχουν τίτλους όπως «τα έργα του Σκότους", "Η ομοφυλοφιλία," και "Χριστούγεννα, ο Χριστός και ο αντίχριστος."

" Η ομοφυλοφιλία "αναφέρει ότι   " ο Θεός δημιούργησε τον άνδρα και τη γυναίκα για την αμοιβαία συμβατότητα τους και για την προκατασκευή των παιδιών, »και ότι,« η σεξουαλική δραστηριότητα έξω από συζυγική ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι αμαρτία, και ως εκ τούτου ανήθικη. "

Προειδοποίηση ότι «μέσα από την αμαρτία της λαγνείας ο διάβολος βάζει σε πειρασμό τον άνθρωπο στη σεξουαλική ακαθαρσία, υπερβολική και διαστροφή," το φυλλάδιο αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία είναι στην πραγματικότητα μια ψυχική ασθένεια, αλλά έχει γίνει μια λατρεία που ανήκει στην κουλτούρα του θανάτου.

«Η ομοφυλοφιλία, είναι αμαρτία και ουσιαστικά μια νεύρωση, μια παθολογική κατάσταση? το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών της παιδικής ηλικίας. Είναι ένας επικίνδυνος πειρασμός παρά ένα υγιές προσανατολισμός, "

"Αν η πρακτική της ομοφυλοφιλίας είναι αποδεκτή, τότε στο χρόνο κάθε μορφή σεξουαλικής απόκλισης, διαστροφής και ο πειραματισμός θα είναι αποδεκτή, συμπεριλαμβανομένης της προοδευτικής μείωσης του ορίου ηλικίας συναίνεσης, και, συνεπώς, τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας. Μια κοινή μορφή της ομοφυλοφιλίας είναι παιδεραστία. "

Το φυλλάδιο στο τέλος καταλήγει

, "Η κατάσταση της ομοφυλοφιλίας μπορεί να αντιμετωπιστεί και να θεραπευτεί, όπως στρεβλωμένο σεξουαλικότητα μπορεί να επουλωθεί, και όπως πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αποδειχθεί», προσθέτοντας ότι οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να διώκονται, αλλά όύτε και να ενθαρύνονται"
"Χρειάζονται θεραπεία, όχι έγκριση,"

Ενώ ανάφερε πως έχει συλληφθεί άλλες 9 φορές και πως αν δεν μπορεί να παρακινεί τους ανθρώπους σε μετάνοια τότε δεν μπορεί να λέγεται ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ!

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Η΄ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ....


περισσότερα εδώ https://www.lifesitenews.com/news/scottish-monk-arrested-for-distributing-leaflets-promoting-sexual-morality

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ