Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΒΕΤΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!

Ο Mario Schmitt, ένας σύμβουλος του UDC (Δημοκρατική Ένωση του Κέντρου) της πόλης του Wil (23.000 κάτοικοι), στο ελβετικό καντόνι του Sant Gall,  καταδικαστηκε για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο λόγος:.... 

0

 

......το κείμενο του «μίσους» κατά του Ισλάμ στο Facebook! Το δικαστήριο καταδίκασε σε πρόστιμο 1.000 ελβετικών φράγκων για την τοποθέτηση ενός σχόλιου μετά την ανάγνωση ενός άρθρου σχετικά με αποκεφαλισμό ζήτησε από το Ισλαμικό Κράτος (ΕΙ): "Θέλω να κάνω εμετό. Πότε θα εξαλειφθεί τελικά αυτή η θρησκεία;"
ΕΔΩ Η ΔΗΛΩΣΗ.....

5

Εξοργισμένη από αυτό το σχόλιο, CABI, μια τοπική ΜΚΟ κατά του ρατσισμού, κατέθεσε καταγγελία κατά του πολιτικού. Αυτός τελικά καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.000 ελβετικά φράγκα (830 ευρώ) και μια οικονομική καταδίκη των 140 φράγκων για 60 ημέρες για τη «φυλετική διάκριση, συνολικά 8.400 ελβετικά φράγκα (€ 7.000). Σύμφωνα με την εισαγγελία το καντόνι του Sant Gall, "τα λόγια του κατηγορουμένου κατά του Ισλάμ είναι μια επιθεση υψηλής έντασης, και καλεί για την πλήρη εξάλειψη της θρησκείας".

Ο Mario Σμιτ δήλωσε ότι αποδέχεται την κρίση, οχι και τη σκέψη της αποφασης.....

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......

1 σχόλιο:

  1. ευχομαι τα μελη της μ.κ.ο. που του εκαναν μηνυση να το βρουν απο τους ''καλους'' μουσουλμανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ