Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Α.ΓΡΑΦΗΣ!

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στη παπική "εκκλησία" και τα τείχη της ηθικής παγκοσμίως καταρέουν.....

 

 Ένας καθηγητής θεολογίας ονόματι Gerald Schlabach του Πανεπιστημίου του Αγίου Θωμά στη Μινεσότα δημοσίευσε πρόσφατα ένα κομμάτι για τη εφημερίδα "χριστιανικός αιώνας" τονίζοντας πως ο Απόστολος Παύλος όταν μιλούσε για τις χήρες και τους ανύπαντρους  (χωρίο Κορ.7, 8-9).....

 

 .....δηλ. πως όσοι δεν αντέχουν το πάθος να παντρεύονται καλύτερα , αφού δεν μπορούν να παρθενεύουν όπως ο Απόστολος, εννοούσε και τους ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!!!

 

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:  "δεν πρέπει απλώς να επιτρέπουμε τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Θα πρέπει να επιμείνουμε στο γάμο ομοφυλοφίλων. Θα πρέπει να το θεωρούμε ως σκανδαλώδες το γεγονός ότι δύο άνθρωποι μπορούν να ισχυριστούν ότι αγαπούν ο ένας τον άλλο και να μην θέλει να αγιάσει την αγάπη τους με το γάμο και την πίστη. " !!!!!!

 

Ιδού με ποιους συνδιαλέγονται οι σημερινοί ταγοί της κρατούσης Εκκλησίας και νομίζουν ότι κάνουν και το καθήκον τους .....

 

ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ.......

 

ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;;;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. τι ειπε Ο ΘΕΟΣ στους ησραηλιτες ;για την απιστια σας σας κατηρασθηκα να ατιμαζετε τα σωματα σας αρσεν με αρσεν και θυλυ με θυλυ ,καθως επισης αλοιμονο σ' αυτον που προσθετει η αφαιρει απο τα ΑΓΙΑ ΛΟΓΑ του ευαγγελιου ,δυστηχως οντως διανυουμε εσχατες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο σημείο ότι είμαστε στα έσχατα είναι η έκρηξη παγκόσμια ,της ομοφυλοφιλίας.
    Ο ίδιος ο Κύριος είπε ότι καθώς έγινε στα Σόδομα...έτσι θα γίνει και στις μέρες πριν την
    Β Παρουσία. Γρηγορείτε και προσεύχεσθε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ