Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ ΘΑ ΑΝΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΤΟ 2025!!!

Η τεχνητή νοημοσύνη θα καταστήσει άχρηστες το 50% των  θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα όχι γιατί θα τους αντικαταστήσουν κάποια ρομπότ, απλώς γιατί δεν θα χρειάζονται πλέον να πάνε στο γραφείο, αφού οι περισσότερες εργασίες θα μπορούν να γίνονται απευθείας!  ( δηλ. κάποιος πελάτης δεν θα χρειάζεται να πάει στα γραφεία της εφορίας αφού θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από το σπίτι )


 



Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο χώρο της εργασίας τα επόμενα 15 χρόνια καθώς σύμφωνα με μία έκθεση  το 50% των εργαζομένων θα απολυθεί, αφού το αντικείμενο της εργασίας τους θα πάψει να υφίσταται!!!


Η έκθεση με τίτλο «Fast Forward 2030: Το μέλλον της εργασίας και του χώρου εργασίας» έχει ετοιμαστεί από την εταιρεία συμβούλων ακίνητου CBRE, και η Κίνα με βάση το Genesis, μια ανάπτυξη ιδιοκτησίας, μετά από συνέντευξη 220 εμπειρογνώμονες, και ηγέτες των επιχειρήσεων  από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική αποφάνθηκαν.....

 

"Σχεδόν το 50 τοις εκατό των επαγγελμάτων σήμερα δεν θα υφίσταται πλέον το 2025. Οι νέες θέσεις εργασίας θα απαιτούν δημιουργική ευφυΐα, κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη και την ικανότητα να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτές οι θέσεις εργασίας θα είναι πάρα πολύ πιο ικανοποιητικές από τις θέσεις εργασίας σήμερα," αναφέρει η έκθεση.

Χώροι εργασίας με σειρά από τα γραφεία θα είναι εντελώς περιττοί, όχι επειδή δεν είναι κατάλληλοι για τον σκοπό, αλλά απλά επειδή ο σκοπός αυτός δεν υπάρχει πια!

«Τα επόμενα 15 χρόνια θα δούμε μια επανάσταση στον τρόπο που εργαζόμαστε, και μια αντίστοιχη επανάσταση θα επέλθει για το πώς σχεδιάζουμε και να σκεφτούμε για τους χώρους εργασίας.


Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ......


ΠΗΓΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ