Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Η Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 19 ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ (29-7-2013) ΑΠΕΦΑΝΘΗ...



 Οργή, αγανάκτηση και υψηλοί τόνοι στη χθεσινή τακτική συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Ορους για τις «ιερές μολότοφ» που πέταξαν ζηλωτές μοναχοί, οι οποίοι αρνούνται να εφαρμόσουν αποφάσεις της δικαιοσύνης και να εκκενώσουν το κονάκι της μονής στις Καρυές.
Οι 20 αντιπρόσωποι μονών καταδίκασαν την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε βάρος του δικαστικού κλητήρα που πήγε να επιδώσει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πολυγύρου, καθώς και των αστυνομικών που τον συνόδευαν.
Τη Δευτέρα η Ιερά Κοινότητα θα αποστείλει διάβημα διαμαρτυρίας στον πολιτικό διοικητή του Αγίου Ορους, Αρίστο Κασμίρογλου και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ζητώντας την ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ της απόφασης του δικαστηρίου.
Παράλληλα, η Ιερά Κοινότητα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στη ΝΕΑ αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου, ενώ επισήμανε ότι
η κατάσταση εκτρέπεται σε επικίνδυνο σημείο και σημείωσε την ανάγκη να επανέλθουν η ασφάλεια και η ηρεμία.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ";;;;
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΧΡΟΝΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ,ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ;;; ΦΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΝΤΕΣ !!!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;;
ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ;;;;(ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ)

ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ (ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ)

ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 19 ΜΟΝΕΣ!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,
ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥΣ,"ΤΣΙΡΑΚΙΑ"  ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ!

ΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ